Chlieb

Počet výsledkov na zobrazenie 5



  • Zľava! lavas-spaldovy-novy

    Lavaš špaldový – nekvasený arménsky chlieb

    Nekvasený arménsky chlieb zo špadlovej múky, ktorý sa vyrába v Košiciach. Ak máte radi tradície, tak sa určite hodí na Veľkonočný stôl. Lavaš patrí do zoznamu majstrovských diel nehmotného kultúrneho dedičstva UNESCO.

    Po otvorení skladujte na suchom a chladnom mieste. Pokojne v chladničke, tam vydrží nadlhšie.

    Alergén: špalda

    Zloženie: Bio špaldová múka, voda, soľ
    Cena za: 390 g
    Skladovanie:: v chladničke vydrží 2 týždne mimo chladničky 3 dni
    4.45€ 4.05€
  • Zľava! lavas-psenicny-novy

    Lavaš – nekvasený arménsky chlieb

    Tradičný nekvasený arménsky chlieb zo pšeničnej múky, ktorý sa vyrába v Košiciach. Ak máte radi tradície, tak sa určite hodí na Veľkonočný stôl. Lavaš patrí do zoznamu majstrovských diel nehmotného kultúrneho dedičstva UNESCO.

    Po otvorení skladujte na suchom a chladnom mieste. Pokojne v chladničke, tam vydrží nadlhšie.

    Alergény: pšenica

    Zloženie: Pšeničná múka, voda, soľ
    Cena za: 450 g
    Skladovanie:: v chladničke vydrží 2 týždne mimo chladničky 3 dni
    2.95€ 2.65€
  • Kvaskový špaldový celozrnný chlieb od pekára Laca

    Kváskový špaldový celozrnný chlebík

    Kvaskový chlieb je pre naše zdravie prospešný – je pripravený úplne bez chémie, je ľahšie stráviteľný, vydrží dlhšie, neprekysľuje organizmus.

    Špalda je vlastne prastará neprešľachtená, teda geneticky neupravovaná predchodkyňa pšenice (8.000 rokov). Výsledkom kombinácie pečenia z kvásku a špaldy je ozajstný tradičný chlieb, ako ho pripravovali naše babičky.

    Uchovajte v suchom a vzdušnom prostredí.  Neodporúčame igelitové vrecká, radšej utierku alebo ľanové vrecko.

    Alergény: špalda

    Zloženie: špaldová celozrnná hladká múka , soľ ,voda ,chlebové korenie, kvások
    Cena za: cca 0,4kg
    2.15€
  • spaldovo-razny-chlieb-1-of-1

    Kváskový špaldovo-ražný celozrnný chlebík

    Kvaskový chlieb je pre naše zdravie prospešný - je pripravený úplne bez chémie, je ľahšie stráviteľný, vydrží dlhšie, neprekysľuje organizmus

    Ražná múka je ťažšia, má menej lepku, a preto sa oplatí kombinovať ju práve so zdravou špaldovou múkou.

    Uchovajte v suchom a vzdušnom prostredí.  Neodporúčame igelitové vrecká, radšej utierku alebo ľanové vrecko.

    Alergén: raž, špalda

    Zloženie: špaldová hladká celozrnná múka, ražná hladká celozrnná múka, soľ,voda, ražný kvas.
    Cena za: cca 0,5kg
    2.25€
  • celozrnný chlieb

    Celozrnný chlebík

    Ak Vám nesedí chuť kvaskového chleba vyskúšajte nahradiť biele pečivo ražno-pšeničným celozrnným. Znamená priaznivý krok k zlepšeniu vášho zdravia.

    Celozrnné ražné pečivo pôsobí v ľudskom tele presne opačne než pečivo biele pšeničné a obsahuje viac živín a vlákniny.

    Uchovajte v suchom a vzdušnom prostredí.  Neodporúčame igelitové vrecká, radšej utierku alebo ľanové vrecko.

    Alergény: raž, pšenica

    Zloženie: ražná múka, pšeničná múka, soľ, droždie, ľanové semienka, tekvicové semienka, slnečnicové semienka, rasca
    Cena za: cca 400 g
    1.50€