Debničkoviny - píšeme ich my dvaja a prinášame tak aktuálnu ponuku sezónnych potravín, príbehy, recepty... 
Stačí si vybrať obsah.

Novinkou sú aj SMS pripomienky pred najbližším rozvozom: SMS pripomienka

E-mailová adresa
Záujmy
Mesto

Jarný rebarborový koláč

Jarný rebarborový koláč
Rebarbora vie úžasne ozvláštniť klasickú bublaninu. Svojou kyslastou chuťou dodáva koláču sviežosť.
Write a review
Print
Ingredients
  1. 2 hrnčeky polohrubej múky
  2. 1/2 hrnčeka hnedého cukru
  3. 1 hrnček mlieka
  4. 1/2 hrnčeka slnečnicového oleja
  5. 8 prepeličích vajíčok
  6. 1 balíček kypriaceho prášku
  7. 1 balíček vanilinového cukru
  8. 250 g rebarbory
Instructions
  1. Najskôr si ošúpeme rebarboru a nakrájame na kúsky. Zmiešame si sypké prísady, vymiešame a pridáme tekuté. Všetko spolu poriadne vymiešame. Vylejeme do vymasteného plechu, naukladáme kúsky rebarbory a vložíme do predhriatej rúry. Upečený koláč posypeme práškovým cukrom zmiešaným so škoricou alebo pomletými mandľami.
Debnička od babičky http://debnickaodbabicky.sk/