Debničkoviny - píšeme ich my dvaja a prinášame tak aktuálnu ponuku sezónnych potravín, príbehy, recepty... 
Stačí si vybrať obsah.

Novinkou sú aj SMS pripomienky pred najbližším rozvozom: SMS pripomienka

E-mailová adresa
Záujmy
Mesto

Domáci chlebík

Domáci chlebík
Piekla som chlieb. Prvýkrát. Vydaril sa. Veľmi rýchlo sa aj zjedol.
Write a review
Print
Ingredients
  1. 3 šálky múky(je na vás akej a v akom pomere)
  2. 1 PL slnečnicového oleja
  3. 1ČL soli
  4. 1ČL sušeného droždia
  5. 1ČL ľanových semiačok
  6. 1ČL tekvicových semiačok
  7. 1,5 hrnčeka vody
Instructions
  1. Cesto na chlebík si pripravíme večer, aby nám cez noc dobre vykyslo. Najprv zmiešame sypké ingrediencie a potom zalejeme a vymiešame s vodou a olejom. Ráno si ho dáme piecť prikrytý na 30 minút 230 stupňov. Potom nádobu odkryjeme a pečieme ešte 15 minút. Dokopy sa pečie 45 minút.
Debnička od babičky http://debnickaodbabicky.sk/