Debničkoviny - píšeme ich my dvaja a prinášame tak aktuálnu ponuku sezónnych potravín, príbehy, recepty... 
Stačí si vybrať obsah.

Novinkou sú aj SMS pripomienky pred najbližším rozvozom: SMS pripomienka

E-mailová adresa
Záujmy
Mesto

Broskyňové crumble

Broskyňové crumble
Ani neviem kedy a kde som prvýkrát videla recept na crumble, ale zaujal ma. Je to veľmi chutný dezert takmer bez námahy :)
Write a review
Print
Ingredients
  1. pre 4 osoby
  2. 4 broskyne
  3. 10 PL špaldovej polohrubej múky
  4. 10 PL ovsenných vločiek
  5. 5 PL hnedého cukru
  6. 6 PL masla
Instructions
  1. Rúru predhrejeme na 160 stupňov.
  2. Na dno formičiek naukladáte broskyne nakrájané na tenké plátky.
  3. V miske si zmiešate ostatné ingrediencie a urobíte z nich posýpku.
  4. Posýpku rozdelíte do 4 misiek.
  5. Pečieme asi 40 minút.
Notes
  1. Crumble treba jesť ešte kým je teplý. Môžete si ho ešte poliať sirupom či nejakým likérom.
  2. Posýpku môžete variovať. Pridajte napríklad orechy či sušené ovocie.
Debnička od babičky http://debnickaodbabicky.sk/